"Sørlandet" er på vei fra historiske Cartagena i Spania til Madeira
Ikke bare skole og arbeid ombord på skoleskipet Sørlandet

"Sørlandet" er på vei fra historiske Cartagena i Spania til Madeira

"Sørlandet er på vei fra Cartagena i Spania til Madeira utenfor Portugal. Hun ankom historiske Cartagena 28. oktober. Elevene hadde et nyttig og hyggelig opphold i den historiske havnebyen. Fredag 5. november satte hun kursen mot Madeira utenfor Portugal. Les mer om oppholdet i Cartagena nedenfor.

"Sørlandet" har forlatt den historiske havnen i Cartagena og er nå på vei til vakre Madeira. Cartagena var begivenhetsrik med lokalt skolebesøk, rafting, fotturer og besøk til viktige romerske monumenter. De var også heldige og ønsket velkommen ombord til to Røde Kors-representanter som snakket med studentene om arbeidet som for tiden gjøres i området og hvordan enkeltpersoner kan hjelpe. Foredraget deres hang perfekt sammen med fokuset de hadde på den globale flyktningkrisen.

På vei har de hatt en "familiemiddag" (alle elevene og mannskapet spiser sammen) med en morsom spillekveld etterpå. En fin mulighet for elevene, og mannskapet som nettopp har mønstret på skipet, til å ta igjen alt som har skjedd siden starten av skoleåret. Spillekvelden var full av mye latter og rop mens de kjempet om dominansen i Uno og andre kortspill.

Nedenfor kan du laste ned og lese hele den siste ukerapporten fra skolens dean; Emily Waugh.

Hvis du vil se skipets posisjon kan du klikke her og følge skipet hele turen.

Flere nyhetssaker