Personvern­erklæring

Som hovedregel kan du besøke www.fullriggeren.no uten å fortelle oss hvem du er eller utlevere andre opplysninger om deg selv. For å være kunde hos oss trenger vi enkelte personopplysninger fra deg.

Denne personvernerklæringen gjelder for Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet. Vi er behandlingsansvarlige for behandlingen av personopplysninger som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Du finner kontaktinformasjonen vår nedenfor.

HVEM VI BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGER OM

Denne personvernerklæringen retter seg mot vår behandling av personopplysninger om følgende:

  • Kontaktpersoner hos våre leverandører, samarbeidspartnere og kunder
  • Besøkende på våre nettsider
  • De som sender henvendelser til oss via kontaktskjema på våre nettsider

NÅR KAN VI INNHENTE OPPLYSNINGER OM DEG?

Med personopplysninger menes alle opplysninger som kan knyttes til deg som person. Fullriggeren Sørlandet må ha en grunn for å innhente opplysninger. Opprettelse av kundeforhold til deg kan være en slik grunn. Vi vil i de tilfellene kun hente opplysninger som er nødvendige og relevante for kundeforholdet.

HVORDAN BESKYTTER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

Opplysningene vi har om deg blir lagret av databehandlere på vår server som vi leier av Globetech AS. Serveren er VPN-sikret. Andre systemer (databehandlere) vi bruker er Dropbox, 24SevenOffice, Office365 fra Microsoft, MailChimp og et bookingprogram som er levert av Adventuretech AS (Bilberry). Dine personopplysninger håndteres av ansatte i stiftelsens administrasjon, skipets mannskap og relevante myndigheter. Disse oppbevarer og behandler opplysningene på vegne av Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet, i samsvar med denne personvernerklæringen og gjeldende personopplysningslov.  Vi vil aldri selge opplysninger om deg, og heller ikke dele eller utveksle informasjon uten din tillatelse.

Fordi du seiler som medseiler om bord på tokt, må Stiftelsen sende personopplysninger til havnemyndigheter i avgangs- og ankomsthavn.

Under tokt kan det bli tatt bilder av medseilere og skuta, Stiftelsen forbeholder seg retten til å bruke slike bilder i markedsføringsøyemed, både på nett og på trykk.

HVA BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE TIL?

Personopplysningene dine skal kun brukes til det konkrete formål de er innhentet for og informasjon til deg om vår virksomhet i form av nyhetsbrev og tilbud. Vi trenger opplysningene for å etablere en avtale med deg og for å få registrert bestillingen korrekt i våre systemer for å oppfylle de forpliktelser som vi har påtatt oss overfor deg gjennom avtalen.

HVEM UTLEVERER VI PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Personopplysninger som du utleverer til oss blir kun utlevert til våre ledere på skipet på de seilaser det er nødvendig. Vi er i tillegg pålagt ved lov å dele dine personopplysninger med tollvesen, immigrasjonsmyndigheter, havnemyndigheter og andre offentlige myndigheter hvor vi er pålagt dette i henhold til lovverk i og utenfor Norge.

DETTE ER RETTIGHETENE DINE

GDPR-regelverket gir deg økte rettigheter når du gir fra deg personopplysninger. Vi skal informere deg på en måte som gjøre at du enkelt skal kunne forstå hvordan vi behandler personopplysningene dine. Du kan få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Hvis du ønsker kopi av disse opplysningene, kan du kontakte oss på finance@sorlandet.org eller ringe oss på + 47 38 02 98 90.

KONTAKT, ENDRING OG OPPDATERING AV PERSONVERNERKLÆRING

Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet forplikter seg løpende til å oppfylle kravene i personopplysningsloven. Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller til hvordan vi bruker personopplysningene dine kan du kontakte oss på finance@sorlandet.org eller ringe oss på + 47 38 02 98 90.

Nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av fra listen ved å klikke på linken i bunnen av våre nyhetsbrev.

Vi bruker Mailchimp som vår makedføringsplattform. Ved å registrere deg her, godkjenner du at din informasjon vil bli overført til Mailchimp for prosessering. Les mer om Mailchimps personvernpraksis her.