Gratulerer med dagen og takk for nå kaptein Marco Post

Gratulerer med dagen og takk for nå kaptein Marco Post

På vegne av hele mannskapet og staben i Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet og A+ World Academy ønsker vi kaptein Marco Post til lykke med 63-årsdagen og en velfortjent pensjonisttilværelse.

Det har vært en absolutt glede å ha Marco som vår kaptein de siste fem årene. Hans dedikasjon til håndverket, hans ekspertise og urokkelige engasjement for sikkerheten og velværet til mannskap og elever har vært eninspirasjon for oss alle.

Vi husker spesielt hans første tur som vår faste kaptein, da han førte Sørlandet hjem fra Bermuda mens pandemien var på topp. Hans lederskap er virkelig bemerkelsesverdig. Ikke bare brakte han Sørlandet trygt tilbake til Kristiansand på 17. mai, men han ledet også mannskapet i å gjennomføre den lengste enkeltreisen i Sørlandets historie.

Marco er en ekte seilentusiast. Hans kunnskap og erfaring med seilskip er uovertruffen, og vi har alltid likt å lese hans daglige rapporter, som var en herlig blanding av fakta-informasjon og humor.

"When you follow us on the map it may seem by looking at all different courses that we have forgotten where to exactly find Cabo Verde, but we are zig-zagging downwind to avoid having the wind straight from abaft to prevent for much rolling."


Takk igjen, kaptein Marco, og lykke til med tilværelsen som semi-pensjonist med stort engasjement for seilskipskulturen.

No items found.

Flere nyhetssaker