"Sommer på Sørlandet" lanseres mandag 6. juni kl. 12:00
Sommer på Sørlandet

"Sommer på Sørlandet" lanseres mandag 6. juni kl. 12:00

Også denne sommeren kan du kose deg ombord på landsdelens perle, fullriggeren Sørlandet, med god mat og drikke, og ikke minst; en ny konsertmeny med noen av landets fremste artister.

Under temaet “Sommer på Sørlandet” blir det alt fra måneskinns cruise med opera til konserter med Odd Nordstoga, Eva Weel Skram, samt solskinnsturer på fjorden med Sørlandets egne Helene Bøksle og komikeren Rune Andersen. Lokale artister som byr på Pider Ro teater og sørlandsviser, «Scenebetennelse» m/ Nils H. Sødal & Benedicte Sofie Ribe og Raylee er også «på plakaten» Det er begrenset plass og billettene slippes allerede førstkommende mandag 6. Juni kl 12.00 (andre pinsedag).

Intimkonserter med kjente artister - men begrenset med plass

Rekken av kjente artister som kommer til “Sommer på Sørlandet” er lang, og med en begrensing på 150 gjester om bord, blir det ganske sikkert rift om billettene i sommer også. De første konsertene som nå lanseres er med Odd Nordstoga, Eva Weel Skram, Helene Bøksle, samt nydelige operaklassikere med sørlandets egen operasanger Bjøro Hildebrandt. I år presenterer vi også stand-up komikeren Rune Andersen. Det blir ikke mer sørlandsk enn når «Sørlandet» seiler i Ny-Hellesund akkompagnert av Helene Bøksles sørlandsviser. I tillegg kommer flere artister, musikere og DJ’s som blir annonsert noe nærmere sommeren. Topp mat og underholdning Hver uke gjennom hele sommeren vil det også bli mulig å kombinere et skjærgårdscruise med sørlandske delikatesser. Gjestene vil dermed få underholdning for hjertet, ørene og ganen servert på det som vel kan sies å være Norges mest spektakulære restaurant.

Du finner alle våre arrangementer her

No items found.

Flere nyhetssaker