Mandals AS støtter "Sørlandet" med gratis brannslanger
Stine Bryn og Karen Christensen poserer med de nye brannslangene.

Mandals AS støtter "Sørlandet" med gratis brannslanger

Mandals AS tok 1. styrmann Agata Łuczyńska på ordet da hun spurte om gode priser på brannslanger til fullriggeren Sørlandet. De ville donere ikke mindre enn 2 brannslanger til skuta. Brannslangene er av typen Mertex. Mandals Mertex er en brannslange som brukes mye innen maritim industri og bærer “Wheel-Mark” og MED-sertifikatet.

Mandals AS er i dag en del av Michelin-gruppen og har blitt en ledende produsent av fleksible slanger for en rekke bransjer og applikasjoner over hele verden.

Mandals AS støtter det globale markedet ved å tilby produkter av høy kvalitet, tilpasset kundenes krav, som yter på høyeste driftsnivå på en kostnadseffektiv måte, samtidig som de bidrar til forbedret HMS- og miljøytelse for våre verdsatte kunder.

Produksjonen av slanger startet i 1927, og fra ca 1935 ble slangene produsert ved hjelp av de interne sirkulære vevstolene. I 1940 ble fabrikken fullstendig ødelagt av en brann, men først etter et par år ble en ny fabrikk bygget og i drift igjen. Siden da har det vært sterkt fokus på forskning og utvikling, og Mandals AS leverer i dag en rekke slanger, brukt innen flere bransjer og applikasjoner over hele verden.

No items found.

Flere nyhetssaker