Venneforeningen

I nesten hundre år har hun skapt stolthet og identitet, gjort unge til voksne og lært ungdom i alle aldre at vi ved innsats og samarbeid kan nå de fjerneste mål.

Logo Fullriggereh Sørlandets venner

Årsmøte 18 mars kl 19:00

Årsmøte i Fullriggeren Sørlandets Venner arrangeres torsdag 18. mars kl 19.00. På grunn av koronarestriksjoner arrangeres årsmøtet digitalt med videokonferanse.

Innkalling med saksliste vil bli tilgjengelig på www.fullriggerensvenner.no

Nye nettsider

Venneforeningen har fått nye nettsider hvor man vil finne årsprogrammet og aktiviteter for medlemene: www.fullriggerensvenner.no.

Medlemsfordeler

Som medlem får du blant annet 15 % rabatt på seilaser og fjordturer med fullriggeren, medlemsnytt/nyhetsbrev og en gratis fjordtur med fullriggeren hvert år. Tilbudene annonseres på nettsidene og i sosiale media når de er tilgjengelige.

Våre medlemskap:

  • Kr. 360,- per år / Personlig medlemskap
  • Kr. 600,- per år / Familiemedlemskap
  • Kr. 4.000,- per år / Firmamedlemskap
  • Kr. 5.000,- engangsbeløp / Livsvarig medlemskap

Gi en gave med mening

Med din gave kan vi holde skuta i stand slik at hun kan seile fullastet med kunnskap, kultur og tradisjoner. Kanskje en dag med dine barnebarn?
Ønsker du et donasjonsbevis? Dersom du donerer mer enn 1000,- så kan du kontakte oss når donasjonen er gitt, så sender vi et innrammet bevis i posten.

Bli med i venneforeningen

Medlemskap følger kalenderåret, så hvis du melder deg inn på høsten inntil 6 måneder før nyttår får du de månedene som ekstra bonus.
Rabatt på seilaser
Medlemsnytt
Gratis fjordtur
Bli medlem