Seil Atlanterhavet mens du tar et utvekslingsår på skoleskipet Sørlandet
22 Aug
2023
FÅ BILLETTER IGJEN!
UTSOLGT!
Fullriggeren Sørlandet presenterer:

Seil Atlanterhavet mens du tar et utvekslingsår på skoleskipet Sørlandet

A+ World Academy er et videregående skoleprogram som seiler til 16 byer i mange land på 3 forskjellige kontinenter med verdens eldste fullrigger, skoleskipet Sørlandet.

Livet ombord

Elevene lærer å seile det utrolige skipet vårt og tar standard fag på videregående eller AP®-nivå mens de er på havet. Ved hver havn engasjerer vi elevene i kulturelt og historisk relevante aspekter ved byen på ekskursjoner og feltopplevelser, og åpner øynene deres for ting de bare har lest om.

Oppdag verden

Vi gir også elevene fritid (landlov) til å utforske hver by med sine medelever. Elevene våre kommer fra en rekke land rundt om i verden og bringer forskjellige perspektiver og verdenssyn om bord. Det er en virkelig fantastisk måte å oppdage mennesker, steder og kulturer mens du fullfører et år på videregående!

Seilingsplan for skoleåret 2022-2023

Et utvekslingsår til sjøs har med verden som "lekeplass". Elevene våre får reise verden rundt og utforske det andre bare vil lese om. De har en sjanse til å møte mennesker fra ulike kulturer og med ulike erfaringer – alt mens de fullfører andre år på videregående. Suksess i livet er nært knyttet til hvordan du utnytter mulighetene som tilbys deg. Med vårt program er mulighetene der. Det vi ser etter er studenter som er villige til å dra nytte av dem.

Å seile verden rundt er uforutsigbart. Noen endringer kan derfor forekomme i seilingsplanen.

Klikk her for å lese mer og søke

kjøp billettBuy tickets

Kommende arrangementer:

No items found.
Konserter blir bedre på havet,
se vårt program her