Fullriggeren Sørlandet

Seilt med kjærlighet
siden 1927

SOMMER PÅ SØRLANDET
Inviterer til seilas med kremen av norske artister

Denne sommeren kan du kose deg ombord på den nyoppussede fullriggeren Sørlandet med god mat og drikke, og ikke minst; en fullspekket konsertmeny med noen av landets fremste musikalske artister. Under temaet “Sommer på Sørlandet” blir det alt fra måneskinnscruise med opera, til solskinnstokt på fjorden med Silya, Sigvart Dagsland, Ingebjørg Bratland og Janove fra Kaizers Orchestra for å nevne noe.
Se hele sommerprogrammet her
Silya
Janove fra Kaizers Orchestra
Ingebjørg Bratland
Sigvart Dagsland
Alejandro Fuentes
The Flying Culinary Circus

Gi en gave med mening

Med din gave kan vi holde skuta i stand slik at hun kan seile fullastet med kunnskap, kultur og tradisjoner. Kanskje en dag med dine barnebarn?
Ønsker du et donasjonsbevis? Dersom du donerer mer enn 1000,- så kan du kontakte oss når donasjonen er gitt, så sender vi et innrammet bevis i posten.

Bli med i venneforeningen

Medlemskap følger kalenderåret, så hvis du melder deg inn på høsten inntil 6 måneder før nyttår får du de månedene som ekstra bonus.
Rabatt på seilaser
Medlemsnytt
Gratis fjordtur

Skreddersydde bedriftsarrangementer

Planlegg fremtiden i et historisk sus! Hvor bedre å samle ansatte, partnere og kunder enn på et tokt i skjærgården? Eller bare til en flott middag med underholdning og fantastisk utsikt? Vi tilpasser og skreddersyr til dine behov, så dere kan “eie” skipet og opplevelsene.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Kick off
Avslutninger
Feiringer
Team Building

Velkommen til en tidsreise du aldri glemmer

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Siste nytt