Sommerkveld på Sørlandet med Prøysen
Sommer på Sørlandet med Prøysen og skalldyrbord
18
7
2021
FÅ BILLETTER IGJEN!
UTSOLGT!
Fullriggeren Sørlandet presenterer:

Sommerkveld på Sørlandet med Prøysen

Unn deg en annerledes kveld i sommer; bli med Fullriggeren Sørlandet på musikalsk skalldyrcruise med Prøysen!

Vi setter kurs for Sørlandets skjærgård, dekker til skalldyrbord og byr på god drikke. Nyt smaken av ferske delikatesser fra havet og lukten av ramsalt sjø.

«Sommerkveld med Prøysen» er en stemningsfull konsert der repertoaret spenner fra kjente og kjære, til mer ukjente viser av Alf Prøysen. Her er alt fra dypsindig melankoli, til det humoristiske, lekne og litt på kanten.

Ingunn Abrahamsen (sopran) og Anita Berge Heivoll (mezzosopran) synger og gir oss litt bakgrunnsstoff om visene. Med seg har de Kjetil Høyer Jonassen på tangenter og Jørgen Krøger Mathisen på jazz- fiolin. Mange av arrangementene er nyskrevne av Nicolai Clavier, og musikerne setter sitt personlige preg på konserten. 

«Prøysen er en visekunstner alle kjenner til, og det er mange skjulte viseskatter når man begynner å lete i hans samlede verker. Vi ønsker å løfte fram mange sider av Prøysen - både det idylliske og muntre og de mange rike og dyptloddende tekstene », sier Anita Berge Heivoll i ensemblet.

Her vil publikum få høre «Lomnæsvisa», «Blåklokkevikua», «Nattens stjerne», «Så seile vi på Mjøsa», «Spelldåsen», «Boogie Woogie i St. Eriksgränd», «Trassvisa hennes Tora», «Slipsteinsvalsen», «Mitt hjerte er ditt» og selvfølgelig «Tango for to».

Hjertelig velkommen til en vakker og stemningsfull konsert!

Oppmøte: Kai 6, Kristiansand 18. juli kl 17:30
Ankomst:
Kai 6, Kristiansand 18. juli ca. kl 23:00
Inkludert:
Skalldyrbord, fjordtur, et glass musserende og konsert.

995.-

Per person
kjøp billettBuy tickets

Kommende arrangementer:

Konserter blir bedre på havet,
se vårt program her