St. Hans på Sørlandet med ABBA-låter og Sankthansbål
Sommer på Sørlandet med sankthansfeiring
23
6
2021
FÅ BILLETTER IGJEN!
UTSOLGT!
Fullriggeren Sørlandet presenterer:

St. Hans på Sørlandet med ABBA-låter og Sankthansbål

Hva er vel mer perfekt enn å feire sommerens ankomst med reker og godt drikke mellom holmer og skjær i Sørlandets vakre skjærgård.

Vi disker opp med skalldyr og godt drikke og legger alt til rette for en Sankthans-feiring du sent vil glemme. Det er sommer på Sørlandet og det blir feststemning i den lyseblå sommerkvelden med flammende bål og konsert på Tangen med Super Trouper. Et rendyrket "ABBA tribute band" sitt show har sound og sceneoppsetning mest mulig lik ABBA. Derfor bruker de tidsriktige kostymer, profesjonell lyd, lyssetting og pyrotekniske effekter.

Oppmøte: Kai 6, Kristiansand 23. juni kl 17:30
Ankomst: Kai 6, Kristiansand 23. juni ca. kl 22:00
Inkludert:
Skalldyrbord, et glass musserende og konsert.

Ved ankomst kl 17:30 serverer vi et glass musserende. Kapteinen ønsker velkommen og forteller litt om skuta. Etter en kort sikkerhetsinformasjon setter vi ut og mange småbåter vil følge oss på en rundtur på fjorden. Underveis byr vi på store reker med vårt eget brød og annet deilig tilbehør. Drikke bestilles i baren. "Sørlandet" ankrer opp ved Tangen slik at du kan oppleve konserten på nært hold. Etterpå tennes sankthansbålet. Etter hvert setter vi kursen tilbake til Kai 6. Ilandstigning ca. kl 22:00.

Seilingsrute Sankthans aften
Foto: Tore Løvland / Kristiansand kommune
Foto: Tore Løvland / Kristiansand kommune

Kr. 995,-

per person
kjøp billettBuy tickets

Kommende arrangementer:

Konserter blir bedre på havet,
se vårt program her