Pridecruise, konsert med Tom Hugo og havets delikatesser
Sommer på Sørlandet med Pridecruise og Tom Hugo
01
8
2021
FÅ BILLETTER IGJEN!
UTSOLGT!
Fullriggeren Sørlandet presenterer:

Pridecruise, konsert med Tom Hugo og havets delikatesser

Bli med og markere begynnelsen av Pride-måneden på Sørlandet; bli med Fullriggeren Sørlandet på Pridecruise med konsert av Tom Hugo og smaken av havets delikatesser.

1. august kaster vi loss i Kristiansand og setter kurs for Sørlandets skjærgård. Vi dekker til skalldyrbord og byr på godt drikke. Nyt smaken av delikatesser fra havet, deilig sommer og lukten av ramsalt sjø sammen med gode venner.

Tom Hugo ombord sørger for å toppe stemningen.

Oppmøte: Kai 6, Kristiansand, 1. august kl 17:30
Ankomst:
Kai 6, Kristiansand 1. august ca. kl 22:00
Inkludert:
Skalldyrbord, et glass musserende og konsert med Tom Hugo

Overskuddet går til Gobal Pride organisasjonen og bevaring av fullriggeren Sørlandet.

Tom Hugo ble nasjonalt kjent da han sammen med KEiiNO fikk flest publikumsstemmer i Eurovision i 2019, og trioen har siden gitt ut musikk og turnert over hele verden. Men før KEiiNO har Kristiansansanderen gjort seg bemerket som soloartist, og sto blant annet bak den offisielle Pride-låta i 2018 med låta Family. Sørlendingen har også vært med i MGP to ganger, og hatt flere singler på høy rotasjon på norsk og tysk radio. Tom Hugo's Radiojamhar underholdt feststemte Sørlendinger på folkefester og lukkede arrangementeri snart femten år, og under en konsert med Tom Hugo blir det servert en kombinasjon av egne og andres allsangvennlige låter.

Kr. 995,-

Per person
kjøp billettBuy tickets