Klasseturer i juni
6 Jun
21 Jun
2022
FÅ BILLETTER IGJEN!
UTSOLGT!
Fullriggeren Sørlandet presenterer:

Klasseturer i juni

Vi arrangerer skoleturer for 9./ 10. klasse og folkehøyskoler i juni. Hvorfor ikke gi elevene en ny opplevelse med godt læringsutbytte?

Alle er like viktige

Legger dere skoleturen til skoleskipet Sørlandet, får ungdommen utfordret seg selv og blir kjent med sine venner på en ny måte. Alle er på en ny arena, alle er like viktige og alle må bidra! Etter sikkerhets-introduksjon og innføring i livet om bord, deles gruppen i tre vaktlag som hver er 4 timer på jobb og 8 timer fri.

Målet er mestring og samhold

Medseilere deltar i driften

Skoleturene er for 9. og 10. klasser, folkehøgskoler eller andre ungdomsgrupper. Vi har plass til 60 medseilere inkludert ledere. Målet er mestring og samhold gjennom å seile skoleskipet - verdens eldste seilende fullrigger. Alle er på en helt ny arena og man erfarer at alle er like viktige og må hjelpe til, enten man pakker seil i riggen, står med roret, eller drar i tau. Det er frivillig å entre riggen og det oppleves som en stor seier.

En fantastisk opplevelse og erfaring med godt læringsutbytte!


Alle måltider er inkludert og byssa er kjent for sin gode mat! Vi har en liten kiosk om bord som selger snacks og suvenirer, så det er begrenset behov for lommepenger. skoleskipet Sørlandet er dessverre, på grunn av sin vernestatus, ikke veldig handicapvennlig. Allergi og matintoleranse er ikke noe problem, men husk å oppgi dette før avreise. I og med at elevene mønstrer på som medseilere, er vi pålagt at alle har med seg pass selv om vi seiler i norske farvann.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Det er frivillig å entre riggen og det oppleves som en stor seier for mange.

kjøp billettBuy tickets